Om oss

SVENSKA GUMMI OCH POLYMERPRODUKTER – VI HAR TEKNIKEN OCH KOMPETENSEN!

Helsingborgs Gummifabrik erbjuder dig omfattande resurser inom en rad polymerrelaterade områden. Vi har både kunskapen och tillverkningskapaciteten.

Framförallt behärskar vi traditionella gummikvaliteter som – Naturgummi – Epdm-Kloroprene – Nitril – Fluorgummi och Silikongummi, men vi arbetar också med plaster och termoplastiska elastomerer. Eftersom vi har en omfattande erfarenhet av att driva och leda projekt, kan Du lugnt överlåta projektansvaret på oss. Det må gälla ett totalprojekt “från idé till färdig produkt” eller ett mindre projekt. I vår kundkrets finns såväl enskilda uppfinnare som företag, institutioner och myndigheter. Med den här hemsidan vill vi ge dig en bild av vad vi erbjuder.

Välkommen med din idé eller förfrågan.

Helsingborgs Gummifabriks AB är en privatägd koncern med dotterbolagen URESIL AB och ALSCAN RUBBER AB. URESIL AB arbetar med extruderade produkter i silikongummi medan ALSCAN RUBBER AB belägger valskärnor och rullar med olika gummikvaliteter. Koncernen har varit AAA ratad sedan 1995. Bolagen har samtliga sina säten på Landskronavägen i Helsingborg. Vår kundstock är mycket lojal och företagen har stadigt vuxit sedan start. Vi sätter stort värde på: TROVÄRDIGHET – KVALITET – INNOVATION och hos oss är ALLTID kunden i centrum.