PRESSAT FORMGODS

Information om PRESSAT FORMGODS

På vår pressavdelning formpressar vi gummiprodukter i diverse kvaliteter och format upp till 2000 x 1000mm. Vi formpressar bl.a. membran, dämpare, knappsatser, packningar, svetsbackar och andra gummi/metall produkter. Här utför vi även tunnväggig gummibeläggning av plåt ner till 0,2 mm godstjocklek.

Vår maskinpark är anpassad för serietillverkning i stora volymer, mindre serier och framtagning av form & verktyg för olika prototyp/testprojekt.

Med lång erfarenhet inom gummiindustrin är vi gärna med i kundernas projekt redan från idestadiet fram till ny produkt och skarp produktion.

Vårt erbjudande omfattar, förutom ren produktion, även konstruktion, materialspecifikationer och verktygstillverkning.

VI UTFÖR KONSTRUKTIONER, MATERIALSPECIFIKATION SAMT VERKTYGSTILLVERKNING.

Våra maskiner

Maskinparken innehåller utrustning för injektions – manuell – transfer eller vacumpressning.

Sortiment

Sortimentet omfattar bl.a: membran för andningsutrustning – dämpare – damasker – skaft för handverktyg – knappsatser – packningar – slipskivor samt gummi – metall produkter.

Stoppkil i gummi

Helsingborgs Gummifabriks AB har utvecklat en stoppkil i gummi som ger ett mycket stadigt stöd åt rullar både vid transport och lagring. Produkten är under lång tid testad med mycket gott resultat hos Parajett AB i Landskrona. Vi hoppas att Ni skall finna vår stoppkil i gummi intressant och användbar i Er produktion.